Officiële website van de Old English Sheepdog Club Nederland

In het weekend van 7 en 8 augustus 2021 wordt de Eukanuba Breed Club Event gehouden, zie de link voor meer informatie hierover, daar deze naar gelang de omstandigheden ge-update wordt:  OnlineDogShows - 07/08/2021 - 08/08/2021 Eukanuba Breed Club Event  

KCM is dus op 7 augustus 2021 -  FCI Group 1 -  Old English Sheepdog -  keurmeester = Mark James  

De Pinkstershow heeft in overleg met Eukanuba besloten dat nu de tijd is gekomen om kiezen voor een nieuwe datum. Er was gehoopt dat alles haalbaar zou zijn om te kunnen vasthouden aan het Pinksterweekend, maar gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de Covid-pandemie is nu besloten om het hele gezamenlijke evenement te verplaatsen naar het weekend van 7 & 8 Augustus 2021. Dit besluit is genomen omdat er vanuit de overheid waarschijnlijk in mei nog geen events mogen worden georganiseerd en er alles aan gedaan wordt om ervoor te zorgen dat beide events kunnen worden gehouden in 2021. Er is hierbij gekeken naar de beschikbaarheid van de hal in Gorinchem en naar de internationale showkalender van de FCI en het weekend van 7 & 8 augustus was beschikbaar.

De organisator hoopt en gaat er nu van uit dat er in augustus al veel meer mogelijk zal zijn op gebied van het organiseren van evenementen in Nederland.

  • De nieuwe data voor de Pinkstershow zijn inmiddels goedgekeurd door de RvB,
  • De clubmatches zullen door de RvB ook voor de nieuwe data worden goedgekeurd  (clubs moeten dit wel zelf melden bij de RvB)
  • De Pinkstershow is ge-upgrade van CAC naar CACIB-show
  • I.p.v. zondag/maandag wordt het nu een gewoon weekend van zaterdag/zondag, de clubs die op zondag zaten gaan naar de zaterdag en van de maandag dus naar de zondag!!
  • De clubmatches blijven dus contra lopen t.o.v. de Pinkstershow zodat men voor beide shows kan inschrijven

Van de rassen die ook een clubmatch hebben zullen de exposanten die willen inschrijven voor de Pinkstershow, direct zien dat er dus ook een Clubmatch is voor deze rassen. De inschrijving kan nu gemakkelijk in één keer worden gedaan voor beide shows of men kan gewoon voor één van beide shows kiezen om in te schrijven.  Je kunt als exposant dus ook gewoon alleen voor de clubmatch inschrijven.


Helaas gaat ook op 1 november 2020 de KCM en JHD niet door i.v.m. de oplopende besmettingen van het COVID virus. Wij hopen dat u en uw dierbaren gespaard zijn gebleven en gespaard blijven van het virus.
Volgend jaar hopen wij een extra mooie KCM en JHD  te kunnen organiseren . 


Helaas heeft het bestuur weer een beslissing moeten nemen die ze liever niet had willen nemen. Door alle ontwikkelingen rond het Corona-virus vindt het bestuur het niet verantwoord om de KCM te laten doorgaan op 26 april 2020. Op 1 november is de JHD al gepland en de zaal gereserveerd. De KCM zal verplaatst worden naar 1 november 2020. Dit heeft dan wel als consequentie dat het dan weer een volle dag wordt vanwege de JHD samen met de KCM. Het bestuur rekent op uw begrip voor deze beslissing. 
Het ontvangen inschrijfgeld van exposanten die al ingeschreven hadden wordt teruggestort.


De KCM wordt dit jaar gehouden op zondag 26 april 2020 in het Dogcentre Zaltbommel. Als keurmeester is mevrouw Terri Simmonds uitgenodigd. Voor het inschrijfformulier in WORD klik hier.  Voor het inschrijfformulier in PDF klik hier

Contactgegevens

Body

Old English Sheepdog Club Nederland

  oescn@oldenglishsheepdog.nl

   +31 (0)628251266

Mellum 16, 1506 BM Zaandam