Officiële website van de Old English Sheepdog Club Nederland

In de toekomst hopen wij zelf nog eens een eigen webshop te kunnen openen, maar tot die tijd verwijzen wij u graag naar onderstaande webwinkels, die in onze optiek zeer leuke artikelen verkopen.

Voor elke bestelling die u bij hen wilt plaatsen, geldt dat u wordt doorgelinkt naar de desbetreffende website:

  • Borisinfo

U kunt hier diverse artikelen vinden over ons geliefd hondenras de Old English Sheepdog. Neem ook een kijkje onder Algemeen (rechtsboven). Hierin staan ook heel veel artikelen, die leuk zijn voor alle hondenbezitters. Ook de magnetische pootjessieraden van Energy & Life kunt u onder Algemeen vinden.

Borisinfo webshop

 

  • Hillbilly Heights HillbillyHeights

Charlotte Calmerman Van Wauwe is de naam achter deze artiest op het gebied van prachtige originele tekeningen, die zij gebruikt voor haar diverse artikelen die u hier kunt vinden over ons geliefd hondenras de Old English Sheepdog.

Hillbillyheights

 

  • Ursula Borduur & Naai Service

Ursula de Jonge is de vrouw achter veel fantastische borduur en naai creaties. Zij werkt in opdracht en kan buiten het borduursel ook nog tegen een geringe vergoeding ( € 1,00) de naam van de kleine erbij borduren. Ze maakt ook veel leuke kraamcadeau's. Alles is te combineren, van babycape, baby/peuter badjas naar spuugdoekjes. Een leuk en origineel kado!

Ursula borduurservice