Officiële website van de Old English Sheepdog Club Nederland

 

In de toekomst hopen wij zelf nog eens een eigen webshop te kunnen openen, maar tot die tijd verwijzen wij u graag naar onderstaande webwinkels, die in onze optiek zeer leuke artikelen verkopen. Voor elke bestelling die u bij hen wilt plaatsen, geldt dat u wordt doorgelinkt naar de desbetreffende website.

Heeft u een tip of ook een eigen webshop met artikelen die betrekking hebben op ons ras, of een trimsalon, stuurt u dan even een reactie.


Borisinfo

U kunt hier diverse artikelen vinden over ons geliefd hondenras de Old English Sheepdog. Neem ook een kijkje onder Algemeen (rechtsboven). Hierin staan ook heel veel artikelen, die leuk zijn voor alle hondenbezitters. Ook de magnetische pootjessieraden van Energy & Life kunt u onder Algemeen vinden.

"Boris webshop"


Hillbilly Heights

Charlotte Calmerman van Wauwe is de naam achter deze artiest op het gebied van prachtige, originele tekeningen waarbij de Old English Sheepdog op ludieke wijze in beeld komt en die zij gebruikt ter illustratie van diverse artikelen van kaarten, kleding en stickers         

HillbillyHeights


 

Contactgegevens

Body

Old English Sheepdog Club Nederland

  oescn@oldenglishsheepdog.nl

   +31 (0)628251266

Mellum 16, 1506 BM Zaandam